Verhuur

Bent u op zoek naar een leuke en goed gelegen weekendplaats voor uw jeugdbeweging? Dan is de locatie van Chiro Joka gelegen te Kapellen misschien een uitstekende optie. De lokalen hebben een goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer en beschikt over een groot speelveld en 2 kleinere velden. Buiten het lokaal is er op ± 200 meter het gemeentelijk park en op 500 meter is het gemeentelijk zwembad van Kapellen. 

Klik hier om het contract te downloaden.

Kijk eerst op de verhuurkalender (door op deze tekst te klikken) of de periode die je wil huren nog vrij is. Dit beperkt het mailverkeer!

Kostprijs

De prijs bedraagt €3 per persoon/per nacht en dit met een minimum van €90 per weekend. Bij één overnachting is dit minimum €60.

Onze bijkomende kosten zijn vastgesteld op

  • Gas - €0,70/m³
  • Elektriciteit - €0,55/kwh
  • Water - €4 (vaste prijs)
  • Vuilniszak - €3,50

De huurder is verplicht om minstens 1 vuilniszak aan te kopen. De waarborg is €150, deze is op voorhand te storten op onze rekening. Hiermee worden geen kosten van de verhuur verrekend. Deze dient als waarborg om eventuele gebreken of beschadigingen te vergoeden. Deze wordt teruggestort na controle van onze verantwoordelijke.

De kosten van de verhuur dienen cash betaald te worden op het einde van de huurperiode (overnachtingen + energiekosten). 

Het lokaal ligt pas vast als de waarborg op onze rekening staat!

Voorziening

Onze lokalen van Chiro Joka zijn voorzien van 4 lokalen en 3 toiletten. 

De keuken is voorzien van een gasvuur, oven, microgolfoven en ijskast met diepvriescompartiment. Tevens mag u gebruik maken van glazen, bestek, borden en kookmateriaal.